Все по-трудно изглежда стабилно правителство след 2 октомври.  Без означава

...
Все по-трудно изглежда стабилно правителство след 2 октомври.  Без означава
Коментари Харесай

Румен Христов : Без ГЕРБ няма да има стабилно правителство, вървим към катастрофата от 97 г.


Все по-трудно наподобява устойчиво държавно управление след 2 октомври.  Без значи несигурно държавно управление и нови избори последваща година. Не знам дали това е най-хубавият вид за България. Това съобщи ръководителят на Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в в предаването  " Денят ON AIR ". 

" Трябва да се видят стратегиите и задачите на предстоящ кабинет, в случай че има допирни точки - да се водят диалози. България е в рецесии и това може да се реши в постоянен кабинет. Ако стратегиите на политическите партии съответстват - ще има кабинет, в случай че не съответстват - ще се върви отново на избори. Тези, които са спънка за сформиране на държавно управление, ще понесат следствията при следващи избори ", разяснява Христов пред Bulgaria ON AIR.

Той посъветва другите партии да не слагат предварителни условия за договаряния с - в случай че Борисов се отдръпна. 

" си има водач, неоспорим престиж е. Да не слагаме преди изборите още непреодолими условия и да не залагаме на заклинания, тъй като може събитията да наложат търсенето на допирни точки ", акцентира Христов.

И беше безапелационен, че нито една политическа партия не може да има парламентарно болшинство. И добави:  " Всяко съдружно ръководство е ръководство на компромисите, въпросът е търпими ли са те ". 

Христов уточни, че в ГЕРБ- работят по стратегии за решаването на рецесиите.

" Решение имаме, работим интензивно върху програмата. И, и са решавали доста тежки рецесии, помните 97 година каква беше злополуката. Да се надяваме, че до там няма да стигнем, макар че вървим ускорено в тази посока, поради приходите ", предвижда водачът на. 

Той разяснява и казуса със постройката, в която партията до скоро се обитаваше, само че беше обещана на европейските прокурори.

" сега сме без постройка, тъкмо по време на изборите, хоумофис по време на акция сме. Тази постройка се употребява взаимно с неправителствена организация, както и други партии. Това че нямаме контракти, не значи, че не сме били там. Сградата има потребност от ремонт, поискахме гаранции, че ще бъдем върнати. Искаме един етаж като символика. Ние не желаеме по-хубави пространства, желаеме " Раковска " 134 от позиция на символиката. Обещаха ни, само че не го извършиха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР